Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciasteczka wszystkim smakuja
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 367
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 367
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto.Po wyrobieniu formujemy z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego.Na blaszce wyłożonej posmarowanym pergaminem lub folią układamy je w dość dużych odstępach bo ciastka urosną.W każdej kulce palcem robimy wgłębienie w które po upieczeniu wkładamy trochę dżemu.