Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatnie kwaskowy,mało słodki ala serniczek na zimno...bez pieczenia ;-)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 454
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 92
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 175
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 454
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Składniki
Do jogurtów wlać tężejącą 1 galaretkę (rozpuszczoną w 1 szkl wrzątku + 1 łyżeczka żelatyny) i zmiksować przez 1 min.Przełożyć "ciasto" do tortownicy wyłożonej biszkoptami.Posypać borówkami i zalać zimną galaretką (rozpuszczoną w 1,5 szkl wrzątku + 1 łyżeczka żelatyny) Wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO