Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnejedzenie.pl- ciasto jest przepyszne, ma dużą ilośc bakalii. Jest przygotowywane z naturalnych składników, bez konserwantów. Idealne na święta i nie tylko. Mozna je kupić tutaj: tradycyjnejedzenie.pl
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1035
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1224
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12493
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1035
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1224
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12493
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać 3 jajka, następnie 1/3 mąki i wymieszać. Dodawać kolejno: 3 jajka i 1/3 mąki (wymieszać), 4 jajka, 1/3 mąki (wymieszać). Na koniec dodać proszek do pieczenia i bakalie. Bakalie mogą być różne: figi, śliwka kalifornijska- najmniej, orzechy włoskie, daktyle, morele suszone, rodzynki, banany- chipsy, wiórki kokosowe, ananas, żurawina. Wszystko wymieszać i rozlać do blaszek. Piec około 60 min w temperaturze 180-190 stopni.