Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste w wykonaniu i smaczne ;)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Składniki
Ciasto francuskie rozkroić w poprzek na pół, a następnie podzielić na małe prostokąciki. Do każdego prostokątnego kawałka ciasta nałożyć część łososia plasterek serka. Złożyć i zagnieść brzegi widelcem, aby farsz nie wypadł. Zrobić to z pozostałymi kawałkami ciasta. Ułożone na blaszce posmarować rozbełtanym żółtkiem, posypać pieprzem i solą. Piec około 12-15 minut w temperaturze 200 stopni. Osobiście polecam podawać z zieloną sałatą i pomidorkami koktajlowymi.