Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt który zawsze wychodzi, idealny jako baza do tortu
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1116
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1116
Składniki
Utrzeć jajka z cukrem i cukrem waniliowym, dodawać powoli mąki przesiane z proszkiem do pieczenia. Wszystko razem utrzeć. Piec w 180*C ok 20 minut sprawdzać patyczkiem czy ciasto się nie klei