Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, łatwe, szybkie i smaczne ciasto.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Margarynę wkładamy do garnka i rozpuszczamy, następnie studzimy. Dodajemy cukier i jajka ubijamy ( zamiast jednej łyżki cukru możemy dać łyżkę cukru waniliowego). Następnie przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i mieszamy.
Wylewamy na tortownicę 20 centymetrową, układamy na cieście oskrobane gruszki, pokrojone w ósemki. Wstawiamy do piekarnika na 30 minut i pieczemy w 180 * do suchego patyczka. Możemy użyć inne sezonowe owoce, pyszne jest z jabłkami, i posypać cukrem pudrem.