Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto do kawki.
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 645
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 645
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem.
Dodać cynamon, cukier waniliowy, kakao, roztrzepane jajka, mąkę, proszek do pieczenia.
Całość dokładnie wyrobić mikserem, dodawać po odrobinie wina i ucierać do uzyskania jednolitej masy.
Następnie przelać do przygotowanej foremki.
Piec w temperaturze 160 stopni około godziny.