Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo owocowy, prosty a zarazem wykwintny, najlepszy lekko zmrożony
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 115
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 33
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 115
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
Składniki
Brzoskwinie wypestkuj, pokrój. Zalej małą ilością wody, dodaj cukier i pod przykryciem gotuj 10 min. Dodaj maliny i całość zmiksuj na gładki krem i utrzyj z żółtkami. Przestudź.
Następnie przecier trzepaczką rozbij w wazie z dodatkiem szklanki wody. Wymieszaj z winem i sokiem. Podaj z biszkoptami. Udekoruj świeżymi malinami.