Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 233
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 233
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Składniki
Buraki gotujemy w mundurkach . Obieramy ścieramy na grubych oczkach tarki zalewamy 1/2 objętości soku z cytryny. Do garnka wlewamy wodę dodajemy buraki, cukier, sól, pieprz zagotowujemy.Odstawiamy do wystudzenia. Jogurt dodajemy do buraków jak również drobno pokrojony szczypior i koper - do lodówki. Gotowe