Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki chlebek,pyszny i chrupiący.Nie może się nie udać.Radość z pieczenia,przyjemność jedzenia:)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 115
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 205
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 115
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 205
Składniki
Wszystkie składniki zamieszać ręką w misce(drożdże pokruszyć w palcach).Wlać do brytfanny.Zostawić do wyrośnięcia (ok.1 godziny lub więcej).Piec godzinę w 200 stop.C.