Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny chlebek kukurydziany, tym razem z dodatkiem jeżyn.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 249
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 249
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Wykonanie: Mąkę wsypać do miski i rozprowadzić połową mleka, następnie dodać smalec i wbijać po jednym jajku. Ciasto wyrabiać około 20 minut po czym wyłożyć na blachę wysmarowaną smalcem i piec około godziny w temperaturze 170 stopni. Pokroić na kawałki i podawać z konfiturą. Można podać z owocami i bitą śmietaną.