Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 39
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 65
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 39
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 65
Składniki
Wszystkie składniki dobrze wyrobić. Ciasto nie może być za twarde powinno się dobrze miękko rękami wyrabiać (czasem potrzeba troszkę więcej wody dolać)
Po wyrobieniu chleb rozłożyć do wąskich wysmarowanych olejem i posypanych bułką tartą foremek. W foremkach ciasto odstawić na 15 min. do wyrośnięcia, a wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem. Następnie wstawić do nagrzanego piekarnika na 60-75min.
Smacznego. Więcej przepisów na chlebki, bułki, rogaliki. drożdżówki, zakwas i inne pyszności na stronie www.chleb.info.pl