Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy chleb pełnoziarnisty.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 82
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 82
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Mielone złote siemię lniane mieszamy z maślanką i solą, następnie wlewamy ją do mieszanki płatków i ziaren. Całość najlepiej wyrobić za pomocą robota kuchennego. Gotową masę wykładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy godzinę w 180 stopniach C. Po upieczeniu ostrożnie przekładamy na kratkę i odstawiamy do ostygnięcia. Po ostygnięciu kroimy ząbkowanym nożem do chleba.