Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 562
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 562
Składniki
Wołowinę przesmażyć na oleju nie podlewać wodą przykryć aby dusiła się we własnym sosie.czosnek cebulę i papryki pokroić wszystko razem przesmażyć.Do mięsa dodać przyprawy i gdy sos wyparuje pomidory ,wrzucić cebulę z paprykami i dusić do miękkości.
pod koniec dodać fasolę doprawić ewentualnie w zależności od tego jak ostre chcemy chili ,jeśli użyjemy bardzo ostrych papryczek trzeba uważać z papryką w proszku!Wsypać kukurydzę i gotowe.Chili powinno być gęste więc nie podlewam go wodą w razie czego używam więcej pomidorów.Smakuje dobrze z ryżem lub chlebkiem pita a także z grillowanym pieczywem czosnkowym
Smacznego:)