Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu. Z porcji wychodzi 12 szt. babeczek.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 107
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 107
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, mąkę, proszek, zmiksować. Foremki na babeczki wyłożyć papilotkami, nałożyć porcję ciasta, ułożyć po połówce brzoskwini. Piec 20 min. w temp. 180st. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.