Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 273
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1198
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 273
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1198
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
Borowiki umyc ,obrać i pokroić wzdłuż długiej osi razem z ogonkami(najlepsze sa niewielkie) Rozgrzć oliwe i smażyć do miekkości,posolic ,popierzyć na koniec smażenia dodac masło.Na konie podlać śmietanką.Po zdjeciu z ognia posypać posiekana zielona natka pietruszki. Potrawe przygotowuje sie ok 10 min.Ja podaje na specjalnie przeznaczonej do tego celu niewielkiej patelni na desce.Smacznego.