Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, świetne na szybki obiad
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 330
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 485
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 330
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 485
Składniki
Kiełbasę kroimy w grubą kostkę, smażymy i wkładamy do garnka. Pieczarki kroimy, przesmażamy, dodajemy do kiełbasy. Cebulę kroimy w talarki smażymy, przekładamy do garnka. Dodajemy groszek wraz z zalewą, koncentrat, keczup, sól i pieprz do smaku. Dusimy 15-20 minut na wolnym ogniu podlewamy wodą i często mieszamy. Bigos mozna podawać z chlebem, dobrze smakuje z tłuczonymi ziemniakami. NIe dawałam całego koncentratu tylko około 3 łyżeczek. Przepis nie jest mój więc nie stosowałam się ściśle według niego. Życzę smacznego!