Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu i rozpływa się w ustach... I bez dodatku tłuszczu
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 224
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 522
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 224
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 522
Składniki
cebulę posiekać 2.jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach 3.przyprawić 4.wszystko przełożyć do naczynia żaroodpornego (może być też zwykła blacha, przykryta folią aluminiową) 5.piec ok 1-1,5 ha w temp. 150%-200% zależy od piekarnika 6.szamać z pieczywkiem. SMACZNEGO