Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowe bułeczki bezglutenowe z dodatkiem ziaren słonecznika
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 304
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 475
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 848
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 304
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 475
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 848
Składniki
Składniki suche przesiewam do jednej miski. Jajo rozkłócam z mlekiem i oliwą. Łączę składniki suche i mokre. Dodaję słonecznik /zostawiam trochę do posypania na wierzchu/. Miksuję do dokładnego wymieszania. Piekarnik rozgrzewam do 180 stopni Celsjusza. Formuję osiem kulek. Spłaszczam je i układam na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Piekę około 20 minut. Studzę.