Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i super wygląda ,robie zawsze gdy się spodziewam wielu gości ,jest czym podzielić.......
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8918
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8918
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Składniki
Jajka ubić z cukrem na puszusta masę,wlać wodę, olej ciągle mieszając dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia .Podzielić na dwie części a do jednej dodać kakao.Piec w wąskich blaszkach przez 30 minut w tem.180st.Gdy wystygną pokroić na kromki nie za grube.
KREM;;;;W1 szklance zimnego mleka rozbić budyń z mąką i żółtakami.Resztę zagotować z cukrem i cukrem waniliowym.Wlać to na gotujące się mleko i gotować na małym ogniu ciągle mieszając aż zgęstnieje.
Margarynę utrzeć na puch i dodawać lyżka zimny budyń.Smarować kolejno biale ,czarne kromki ciasta i przykładać do siebie .Polać polewą ,wstawić do lodówki ,kroić po skosie....SMACZNEGO