Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10140
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 250
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10140
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 250
Składniki
Masło utrzeć, jajka ubić z cukrem. Połączyć masło z mąką i ubitymi jajkami. Podzielić na dwie części / do jednej dodać kakao/. Włażyć do blachy tak jak chcemy - może być np. dół biał, góra czarna albo łyżka białe - czrne i na zmianę. Według upodobania :-) Piec w temperaturze ok. 200 stopni - 1 godzinę.