Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka jest bardzo smaczna i wilgotna. Można nie dodawać kakao i zrobić tylko jasną babkę.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 656
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 228
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 656
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 228
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Gdy powstanie jednolita masa, nadal miksując, dodawać po trochu mąkę, a następnie proszek do pieczenia. Na końcu dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podzielić ciasto na dwie części, do jednej dodać kakao. Ciasto przelać do foremki. Piec około 40 minut w temperaturze 160 stopni C. SMACZNEGO !!!