Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada w środku, czekolada na zewnątrz - nic dodać, nic ująć.
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 61
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 136
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9866
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 61
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 136
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9866
Składniki
*Jaja utrzeć z cukrem, *dodać: mleko, olej, mąkę i proszek do pieczenia i proszek z chleba świętojańskiego, *wmieszać, *dodać czekoladowe kropki, *wymieszać. *Piec ok. 45 min. w temp. 170oC. *Wymieszać cukier puder z wodą i aromatem, polać wystudzone ciasto, *ozdobić czekoladowymi ozdobami, na przykład serduszkami, zanim polewa zastygnie.