Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancka i smaczna przystawka na różne okazje.Polecam.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Drobno posiekać czosnek i rozetrzeć z solą i pieprzem. Połączyć z twarogiem i tuńczykiem na jednolitą masę.
Awokado przekroić wzdłuż na pół, usunąć pestkę i bardzo ostrożnie wydrążyć miąższ łyżeczką nie uszkadzając łupin.Pokrojony miąższ, kapary, część pokrojonego w drobną kostkę ogórka i pomidorka dodać do pasty twarogowej.
Do pasty dodać sok z cytryny, sól, pieprz i bazylię. Wymieszać. Napełnić łupiny owoców, przykryć folią i odstawić do lodówki na ok.3 godziny.
Przed podaniem można ułożyć na liściach sałaty i udekorować pomidorkami i szczypiorkiem. SMACZNEGO!