Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1560
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 342
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1560
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 342
Składniki
Ciasto zagnieść i włożyć do lodówki na 30 min
Beza; 2białka, 20 dag cukru pudru i zarobić i smarować ciastka
ciasto wałkowaci wycinać krążki o d literatki
Masa; 1 szkl. orzechów mielonych,1 szkl mleka,3 całe jajka, 1 szkl cukru,1kostka masła
Zagotować mleko,zalać orzechy i zagotowuje jeszcze raz!!, 3 ubite jajka z cukrem do orzechów i zagotować geste ostudzone połączyć z margaryna
smarować ciastka i sklejać beza do góry boki obtoczyć w kokosie