Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5949
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
ziemniaki obrac ,opłukać i pokroic w kostkę,marchew też pokroić
półtora litra wody zagotować dodając ziele ,liście laurowe,majeranek,czosnek,włozyc ziemniaki i marchew
kiedy ziemniaki i marchew bedzie miękka wlać zurek i zagotować
ccebulę obrac i posiekać ,boczek i kiełbase pokroic i podsmazyc,dodac do zupy ,doprawijać ją solą,pieprzem i chrzanempodawac z jajkami ugotowanymi na twardo