Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 31803
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6822
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 96
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 335
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 31803
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6822
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 96
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 335
Składniki
Ziemniaki obrać, ugotować i przecisnąć przez praskę lub przetrzeć przez sito.
Cebulę posiekać, ogórki obrać i zetrzeć na grubej tarce jarzynowej.
Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać ogórki i chwilę poddusić,