Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, lekka i pożywna...bezmięsna propozycja na przepyszną zupę.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 263
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 263
Składniki
Cebulę, marchewki, pietruszkę ,seler, ziemniaki kroimy w kostkę, chwilę podsmażamy na rozgrzanym maśle. Zalewamy wodą, dodajemy liście laurowe, ziele angielskie, solimy i oprószamy pieprzem. Zagotowujemy. Kapustę siekamy (dosyć grubo), dodajemy do zupy, gotujemy do miękkości warzyw. Następnie zestawiamy z ognia, dodajemy śmietanę i posiekany koperek, mieszamy, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.