Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zupka na rozgrzewkę:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
W wodzie gotujemy 2 kostki rosołowe (wg ilości na opakowaniu). Gdy bulion jest już gotowy, dodajemy podzielone na kwiatki brokuły i gotujemy na małym ogniu. Gdy brokuły są miękkie, zaciągamy śmietanką, doprawiamy wg uznania.
To szybka i łatwa zupka, a brokuły są tak pyszne, że samą swoją obecnością nadają zupce wykwintności:)