Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 287
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68069
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 108
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 287
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68069
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 108
Składniki
Mięso pokroić na plastry, a następnie rozbić. Cebulę pokroić w piórka, ogórki na cztery części wzdłuż. Każdy plaster posmarować musztardą, położyć ogórek i cebulę i zawinąć, spiąć wykałaczkami. Tak przygotowane mięso obsmażyć na maśle. Przełożyć do gara, dodać przyprawy i grzyby, zalać wodą tak, żeby zakryło mięso i gotować do miękkości. Wyjąc zrazy, dodać pokruszone kromki chleba razowego, żeby zagęścić sos. Przełożyć zrazy do sosu. Doprawić solą i pieprzem