Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekstrawagancja na talerzu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej. Wlewamy sos sojowy oraz sok z cytryny. Mieszamy i wsypujemy cukier. Następnie na tak przygotowany sos wkładamy przegrzebki i smażymy je na mocnym ogniu przez 2 minuty, często mieszając. Ekstrawagancja i szyk. Lampka wina i piękna romantyczna kolacja.