Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kotleciki o wiele lepsze od kupnych!!
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 909
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 6693
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 909
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 6693
Składniki
Odmrożone ryby zmiksować blenderem lub przecisnąć przez maszynke do mięsa. Do ryby dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulkę i wcześniej namoczony i odciśniety chleb w mleku bądź wodzie. Dodać jajka, 2-3 łyżki bułki tartej i przyprawy. Całość dobrze wymieszać.
Formować kotleciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Smacznego!