Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzanki - to, jak dla mnie świetny dodatek do zup. Kremowe zupy bardzo często podaję mojej rodzince. Brokułowa, kalafiorowa czy ogólnie warzywna to moje ulubione zupy z których robię krem. Tak przygotowane danie podaję oczywiście z pachnącymi i chrupkimi grzankami. Te małe , pieczone kostki chleba możemy również dodać do lekkich sałatek np: z kurczakiem i mozzarellą. Przygotowanie tego smacznego dodatku nie jest zbyt skomplikowane i pracochłonne.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 216
Polecam.
Odsłon: 2239
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 128
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 395
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 77
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 216
Polecam.
Odsłon: 2239
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 128
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 395
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 77
Składniki
Włączamy piekarnik na 180 stopni. Kromki chleba smarujemy masłem , kroimy w małą kostkę ( ok 1 cm). Wyciągamy blaszkę i wsypujemy kwadraciki chleba. Pieczemy przez ok10 -15 minut z włączonym termoobiegiem, co jakiś czas mieszając drewnianą łyżką aby upiekły się równomiernie. Smacznego!