Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na przekąskę.
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 19
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 294
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 835
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 19
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 294
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 835
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki obrać, umyć, ściąć wierzchołki i wydrążyć łyżeczką.
Pieczarki posiekać razem z cebulą i przesmażyć na 1 łyżce masła, dodając sól i pieprz do smaku oraz jajko i bułkę tartą.
Wymieszać masę i napełnić środki wydrążonych ziemniaków, przykryć ściętymi kawałkami, polać resztą masła i zapiec w piekarniku ok. 20-25 minut w temperaturze 200°C.