Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, aromatyczna i sycaca zupka w sam raz na zimowy obiad :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 96
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 16
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 485
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 96
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 16
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 485
Składniki
warzywa oczyscic. bulion (moze byc wywar z miesa, moze z kostki, jak kto woli) zagotowac, wrzucic do niego pietruszke, marchew i seler (pokrojone w kostke), gotowac ok 10 min. po tym czasie dodac ziemniaki, gotowac ok 5 min, na koncu dodac groszek i gotowac do miekkosci.
z zupy odlac 1 szkl plynu, wystudzic, polaczyc z jogurtem/ smietana (w ten sposob nie stworza sie grudki). calosc wlac do zupy, wymieszac, dodac koperek i gotowe :)