Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 127
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 127
Składniki
Tortille 1: Na placki tortilli ułożyć po 3 plasterki żółtego sera i 3 plasterki szynki. Na krawędź poukładać oliwki i zwinąć. Kroić w plastry na szerokość oliwki. nabić wykałaczkę.
Tortille 2: Na placki tortilli rozsmarować biały serek. Łososia pokroić w kosteczkę i posypać nim tortillę z serem. Zwinąć. Pokroić w plastry i nadziać na wykałaczkę. ( nóż musi być ostry)
Na półmisku poukładać zawijaski, ser pleśniowy i kabanoski. SMACZNEGO!