Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tych co lubią zapiekanki .. sycące i nie trudne..
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 238
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1099
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 108
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 238
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1099
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 108
Składniki
► Mięso pokroić w paski i wymieszać z zupą cebulową. Śmietanę wymieszać z musztardą i przecierem pomidorowym. ► Mięso ułozyć na dnie żaroodpornej formy i pokropić połową sosu śmietanowego. Całość przykryć folią aluminiową. ► Piec w piekarniku przez 30 minut w temperaturze 180C / Termoobieg / Następnie zdjąć folię aluminiową i oblać resztą sosu z domieszaną odrobiną sosu worcestershire i piec jeszcze przez 20 – 30 minut.