Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami chce się takiego, prostego jedzenia. Miała wyjść standardowa zapiekanka, ale jak to bywa...to fajne, tamto też...zachęcamy do własnej inwencji <3 mniam <3
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pól. Pieczarki oczyszczamy, kroimy na plasterki. Ser żółty ścieramy, posypujemy bagietki, układamy pieczarki. Na pieczarki kładziemy posiekaną cebulę, fileciki, pokrojone w kostkę pomidory (sparzone, obrane ze skórki, bez nasion), oprószamy solą czosnkową, posypujemy startym kozim serem. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200°C. Pieczemy 10 min. Po upieczeniu, wierzch bagietek dekorujemy pokrojonymi w kostkę oliwkami.