Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Składniki
Gotuję makaron.
Cebulę siekam w kostkę.
Pieczarki obieram, kroję w plasterki i podduszę na margarynie. Pod koniec duszenia dodaję cebulę.
W misce roztrzepuję jajko i mieszam ze śmietaną. Doprawiam
Ser ścieram na tarce.
Makaron mieszam z pieczarkami, sosem i połową startego sera.
Naczynie żaroodporne natłuszczam i oprószam bulką tartą.
Makaron z pieczarkami przekładam do naczynia.
Na wierzch wysypuję resztę sera.
Zapiekam 25 minut w 180 st. C.