Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 34
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 44
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 34
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 44
Składniki
do mięsa mielonego dodać przyprawy,namoczoną i odciśniętą bułkę,jajko i dokładnie wymieszać,do mięsa mozna dodać troszkę wody wówczas masa będzie bardziej pulchna
uformować niezbyt duże,okrągłe kotleciki i usmażyć na rumiano
z koncentratu,śmietany wody i mąki sporządzić sos,dodać przyprawy
kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym,zalać sosem,posypać startym żółtym serem i zapiekać 30 minut