Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne proste Danie w klimacie Poski szlacheckiej.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36050
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 177
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 314
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 383
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36050
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 177
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 314
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 383
Składniki
Mięso pokroic na ok centymetrowe plastry lekko zbic posolic popieprzyc natrzec czosnkiem
Na dobrze rozgrzanej patelni zrumienic (mozna troszeczke przypalic ) miesko wrzucić do garczka gdze bedze sie gotowac
Cebulke pokroic w plastry nie za cienkie dodac do wolowiny
dolac 1 l piwa na wolnym ogniu gotowac przez 2 godziny
jezeli sos sie zredukuje za bardzo dolac Piwa
Z chlebka zytniego zrobic grzanki posmarowac musztarda nalozyc miesko polac sosem
Smacznego