Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana nieco mniej tradycyjnie, na ciepło. Przygotowanie takiego posiłku zajmuje dosłownie kilka minut.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 29
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 730
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 29
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 730
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Wiejską kiełbasę kroimy na dość długie kawałki, każdy z nich przekrawamy w poprzek. Na patelni rozgrzewamy masło. Kiełbasę, obficie obsypana mieloną papryką, wkładamy na rozgrzany tłuszcz. Obsmażamy z każdej strony, aż do zrumienienia. Podajemy z pieczywem i sosem ketchupowo- musztardowym. Smacznego.