Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki sposób na wątróbki drobiowe - bez smażenia, bez tłuszczu, a smak wyjątkowy.
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9167
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 18
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10448
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 15
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 28
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9167
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 18
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10448
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 15
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 28
Składniki
Wątróbki opłukać pod bieżącą wodą, usunąć zbędny tłuszczyk i błonki, osuszyć ręcznikiem papierowym.
Cebule pokroić w ćwierćtalarki, pieczarki w grubsze plasterki. W misce wymieszać delikatnie wątróbki, pieczarki i cebulę, dosypując majeranek, pieprz i pokruszone kostki smaku. Wszystko przełożyć do rękawa do pieczenia.
Piec ok. godziny w 150 stopniach, termoobieg. Podawać z młodymi ziemniakami i koperkiem. Smacznego. :)