Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, gdy mamy ochotę na coś słodkiego.Polecam.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Kakao wymieszać z mlekiem i zagotować.Zrobi się gęste. Masło utrzeć z cukrem pudrem na puch,dodawać po łyżce kakao i dalej ucierać.Na końcu dodać ajerkoniak i dobrze zmiksować krem. Wafle przekładać kremem. Gotowe zawinąć w folię i dać do lodówki na min.1godz.
Smacznego życzę!