Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik z owocami, łatwy szybki i niedrogi, idealny na lato
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 34
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 34
Składniki
Zmiksować 12 dag malin z torebką cukru waniliowego. Twaróg utrzeć z serkiem mascarpone, cukrem, przecierem malinowym i resztą cukru waniliowego. Biszkopt pokroić na 2 placki, spód cienko posmarować kremem i ułożyć na nim połówki obranych brzoskwiń. Na owocach rozłożyć połowę kremu, przykryć drugim plackiem, posypać malinami. Cały tort posmarować resztą kremu, boki posypać migdałami. Udekorować.