Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy deserek dla dorosłych.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4825
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 950
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 234
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4825
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 950
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 234
Składniki
Wykonanie ciasta: Jaja ubić z cukrem na parze, dodać przesiany, tarty razowy chleb. Dno małej tortownicy wyłożyć pergaminem, wylać ciasto. Piec w temp. 170 stopni około 30 minut. Gotowe ciasto przekroić wzdłuż Wykonanie masy: Kaszę zalać wódką na noc. Margarynę utrzeć z cukrem, następnie dodać nasączoną kaszę i kokos- dokładnie wymieszać. Masą przekładać ciasto i odstawić na kilka godzin do lodówki.