Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę szybka wersja popularnej tortilli. O wiele zdrowsza od tej kupowanej w przydrożnym barze ;)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Warzywa kroimy wg uznania i mieszamy w misce - jak na sałatkę. Doprawiamy do smaku.
Na rozłożony placek układamy pokrojone parówki, posypujemy przyprawą oraz polewamy sosem czosnkowym (można wcześniej wymieszać sos z przyprawą).
Następnie dodajemy warzywa.
Ponownie polewamy sosem czosnkowym (lub keczupem).
Zwijamy tak, by nic nam nie wypadło ze środka. Ja składam najpierw dół a następnie boki.
Jemy na zimno, o każdej porze dnia. Doskonałe na obiad, na kolację oraz jako szybka przekąska.