Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 73
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 73
Składniki
Rozpuścić 4 galaretki ( czerwoną , niebieską , żółtą i zieloną ) w szklance wody , i poczekajmy aż ostygną. Odmierzać około 250 ml mleka skondensowanego i miksować , dodajemy płynną chłodną galaretkę zieloną. Delikatnie wylać na blachę. Wstawiać do lodówki do stężenia. Tak samo robić z innymi galaretkami.