Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar ze śledzia... ale dlaczego taka nazwa? Nie mam pojęcia, bo jak dla mnie to jest bardzo pyszna ale jednak sałatka śledziowa. No ale niech będzie tatar. Jest to wersja oparta na przepisie Magdy Gessler. Bardzo dobre połączenie śledzi i pieczonej papryki zadowoli nawet tych wybrednych.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 296
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 430
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 812
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 296
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 430
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 812
Składniki
Wykonanie: 1.Śledzie wymoczyć i pokroić na drobną kostkę. 2.Paprykę piec w piekarniku do momentu aż skórkę będzie można łatwo zdjąć i cała papryka zmięknie. 3.Obraną paprykę drobno pokroić. 4.Jajka ugotować na twardo i drobno pokroić. 5.Ogórka i cebulę pokroić w drobną kostkę. 6.Wszystkie składniki razem połączyć. 7.Składniki na sos dobrze wymieszać. 8.Sos dodać do pozostałych składników, wymieszać i odstawić do lodówki.