Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pikantne i bardzo smaczne danie idealne dla osob nie jedzacych miesa.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 111
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 248
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 91
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 111
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 248
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 91
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucic czosnek imbir, trawe cytrynowa i paste curry, smazyc okolo minuty. Nastepnie dodac papryke, ziemniaki i fasolke, smazyc okolo 5 min. Po uplywie tego czasu dodac groszek cukrowy. Po 2 min smazenia dodac mleczko, lisc kaffir, bulion, dusic wszystko za ziemniaki beda miekkie. Gotowe danie posypac koledra i podawac z jasminowym ryzem